هندلینگ تخم مرغ جوجه کشی
1- توده آوری تخم مرغ ها در مزرعه پوشیده بودن کف آشیانه های تخم گذاری از پوشال و بده بستان به موقع آن، ارتقا دفعات توده آوری تخم مرغ بوسیله کارگران، جداسازی تخم مرغ های بستری و عدم ارتباط آن ها با تخم مرغ های باطن آشیانه ای و منزه و رعایت مساله بهداشتی از گزاره مواقعی است که در اختیار گرفتن هر چه بخش اعظم آنها توسط کارشناسان فارم، شرایط بهتری را برای تخم مرغ در جوجه کشی به وجود می آورد .
2- گازدهی تخم مرغ ها در فارم بلافاصله پس از توده آوری تخم مرغ ها از سالن، تخم مرغ ها با نسبت 3x، (از 20 گرم پرمنگنات + 40cc فرمالین ، به ازای هر 2/8 متر مکعب فضا) به برهه زمانی 20 دقیقه گازدهی می شوند . در طی مقطع گازدهی ایجاد حالت دمایی مطلوب (24 سکو سانتیگراد) ، اضطراری می باشد .
3-
گرید تخم مرغ ها تخم مرغ های نامناسب جهت جوجه کشی باید قطع و حذف شوند . این تخم مرغ ها عبارتند از تخم مرغ های آلوده (بالای 30 درصد)، تخم مرغ های کنار گذاشتن دار، تخم مرغ های کوچک، تخم مرغ های دوزرده و تخم مرغ های با پوسته غیر نرمال (دفرمه) .
در خصوص تخم مرغ های جداسازی گردیده از روی بستر در رخ پاک بودن به رخ مستقل پایین عنوان بستری و در فیس کثیف بودن (نهایتاً تا 30 درصد) توسط کاردک کود و فضولات چسبیده به آن تطهیر شده و به عنوان تخم مرغ رتبه 2 به جوجه کشی ارسال می شوند .
4-
حمل و نقل تخم مرغ ها: جهت دوری از ایجاد ترک های مویی، حمل و نقل تخم مرغ ها بایستی با توجه فراوان زیادی انجام پذیرد . در ضمن در فیس طولانی بودن مسیر حمل تجهیز اتومبیل حمل به سیستم های خنک کننده و یا گرم کننده واجب می باشد .
ستر
بازه انکوباسیون تخم مرغ ها به طور میانگین 504 ساعت (21 روز) می باشد که 18 الی 19 روز اول به ستر اختصاص می یابد . قبلی از ورود تخم مرغ ها به باطن ستر باید توسط متخصص ذیربط مقطع انکوباسیون تخم مرغهای هر فارم توصیف گردد که این عمل با دقت به سن گله مادر، اندازه تخم مرغ های قابل جوجه کشی و هم گونه دستگاه انجام می پذیرد و پس از اعمال تصحیحات رخ گرفته برهه زمانی انکوباسیون هر فارم در شناسنامه ستری آن ثبت می شود و این زمینه بیانگر مدت مناسب ورود تخم مرغها به داخل ستر هم می باشد .
4
اصل قابل کنترل در سترها عبارتند از: 1- دما: که در طول دوره ثابت می باشد (حدود 37/4 مرتبه سانتیگراد (99/4 سکو فارنهایت)) که بوسیله المنت های تعبیه شده در دستگاه ستر مهیا می گردد . همانگونه که قبلاً گفته شد در سیستم های چند سنی، گرمای تولید شده از تخم مرغ ها پس از 9 روزگی نیز منجر گرم شدن تخم مرغها با سن زیر تر می شود .
2- رطوبت: که در ارتفاع عصر اثبات می باشد (حدود 37/4 مرتبه سانتیگراد (99/4 درجه فارنهایت)) که بوسیله المنت های تعبیه شده در دستگاه ستر آماده می گردد . همانگونه که قبلاً گفته شد در سیستم های یکسری سنی، گرمای تولید گردیده از تخم مرغ ها پس از 9 روزگی نیز سبب ساز گرم شدن تخم مرغها با سن پایین خیس می شود .
3- تهویه: هوای ستر ها توسط هوای تالار تامین می شود، که به ازای هر 1000 عدد تخم مرغ 0/14 متر مکعب در دقیقه در نظر گرفته می شود .
4- چرخش: جهت دوری از چسبیدن نطفه به پوسته تخم مرغ، چرخش تخم مرغ ها با زاویه 45 جایگاه در هر 1 ساعت حتمی می باشد، به جور ایی که کاهش میزان زاویه چرخش و یا این که دفعات چرخش سبب کاهش میزان جوجه درآوری می شود .
برچسب: ماشین جوجه کشی،