ساخت جوجه های گوشتی نر اکثر به امداد عصاره سیر تزریق عصاره سیر
به جنین جوجه ها در فرآیند اولیه تکامل سبب ساز ارتقاء جمعیت جوجه های گوشتی نر در طی تست انجام شده در خاورمیانه گردیده می باشد .
از آنجایی که جوجه های گوشتی نر نسبت به جوجه های گوشتی ماده سرعت بالا تر رشد می کنند و ضریب تبدیل پائین تری داراهستند ، تعجب آور نمی باشد که کوشش هایی جهت افزیش جمعیت جوجه های نر هچ شده رخ گیرد . محققین اثرات نسبی عصاره سیر و یکسری محرک گیاهی دیگر را در تغییر تحول جنسیت جوجه ها مسئله مقایسه قرار دادند . محرک های گیاهی در هفته های ابتدایی منجر پرورش غدد بیضوی در جوجه های گوشتی فرآورده ماده گردیده اند .
تخم مرغها بوسیله یکی از ترکیبات محرک کننده ( و هم آب مقطر به تیتر تیم شاهد ) در سن 5 روزگی تلقیح شدند و هنگام جوجه آوری ، جوجه های حاصله گزینش جنسیت شدند و تا سن 8 هفتگی پرورش داده شدند . نسبت فرآورده نر به ماده در تیم در اختیار گرفتن 1/1 به 1 بود که به طور مشخص کمتر از سایر تیم ای آزمایشی بود . عصاره سیر سبب ایجاد نسبت 6/2 به 1 گردید که در هنگام به کارگیری از محرک های گیاهی دیگر این نسبت تا 5 به 1 ارتقا یافت .
در این گروهها هیچگونه تغییری در اندام یا این که همت جوجه های گوشتی تا سن 8 هفتگی مشاهده نشد
برچسب: دستگاه جوجه کشی، ماشین جوجه کشی، خرید دستگاه جوجه کشی، خرید ماشین جوجه کشی،