مزایای زیر و رو کردن بستر جوجههای گوشتی
اخیراً انجمن طیور آمریکا از اتمام یک پروژه تحقیقاتی در دانشگاه آرکانزاس در زمینه مزایای زیر و رو کردن بستر جوجههای گوشتی خبر داده است . این پروژه بخشی از برنامه پژوهشی جامع انجمن، شامل همگی پروسه تولید و فرآوری مرغ و تخم مرغ است .
دکتر معالج یی لیانگ از کالج آرکانزاس و گروهی از پژوهشگران کالج آرکانزاس، کالج ایالتی اوکلاهاما، و دانشگاه ایالتی میسیسیپی، به تازگی پروژه ای را به اتمام رسانده اند که به آنالیز اثر windrowing بستر جوجههای گوشتی در درون سالن بر عوامل تأثیرگذار ایجاد و شرایط محیطی پرداخته است .
طبق نتایج بدست آمده شما پاتوژنهای بیماریزا مانند گونه های کلستریدیوم و باکتری ای .کلای پس از windrowing بستر، کاهش یافتند . با انجام windroed مقدار رطوبت بستر به مقدار قابل توجهی کاهش یافته و کیفیت پنجه پا افزایش مییابد . نتیجه این تحقیق نشان دادکه تغییری از اندازه فسفر محلول در آب سالنهایی که بستر آنها windrowed شده بود و آنهایی که بستر آنها windrowed نشده بود وجود ندارد . البته عمل Windrowing بستر موجب از میان رفتن بوی آمونیاک ناشی از بستر نگردید .
به طور کلی، عمل windrowing تأثیرات مثبتی بر اکثر پارامترهای زمینه مطالعه داشت و هیچ مدل تأثیر نامطلوبی گزارش نگردید . این عملیات به آسانی عوامل بیماری زا در تالار های طیور و رطوبت بستر را کاهش داده و کیفیت پنجه پا را افزایش می دهد که همگی از فاکتورهای کلیدی و مؤثر رشد طیور گوشتی محسوب میشوند .
اکنون باید مشاهده کرد طبق نتایج بدست آمده آیا در مزارع بلندمرتبه پرورشی، انجام چنین اقداماتی، عملیاتی میشود یا خیر؟
برچسب: ماشین جوجه کشی،