مدیر جوجه گوشتی در 24 ساعت اولیه زندگی
هر ساله بیش از 30 بیلیون جوجه گوشتی در سراسر دنیا تولید می شوند . 15 بیلیون آنها در آمریکا تولید می شوند . به برهان تمایل صنعت طیور به سمت ایجاد متراکمتر و ارتقا اتوماسیون ، جوجه های جدید هچ گردیده در 24 ساعت اول پس از هچ در معرض تعداد زیادی دست اندرکاران استرس زا قرار می گیرند . این اثرات مضر در ساعتها نخستین حساس پس از هچ می تواند باعث ارتقاء درصد مرگ و میر زود هنگام شود . همینطور این کارداران استرس زابر همت آخری موءثر می باشند در سود سبب ساز کاهش وزن آخرین ، ارتقاء ضریب تبدیل و ارتقا هزینه به ازای هر کیلوگرم گوشت ساخت شده می شوند . بدون دقت به جزئیات ، پیروزی و سودآوری قابل به وقوع پیوستن نمی باشد .
بیوسکوریتی عدم سلامتی برابر است با عدم فایده . هر رویش دهنده حقیقی و واقعی جوجه گوشتی ، جوجه هایی با بالاترین کیفیت ممکن را خریداری می نماید و جوجه های ضعیف ، مریض ، دارنده تنش ، کم وزن یا این که دهیدراته را در تالار با تراکم بالا قرار نخواهد اعطا کرد . جوجه هایی که به فارم می رسند می بایست در سالمی بوده و پس از آن تضمین آلوده نشدن آن ها تا حد قابلیت و امکان واجب ست . این به معنا آن هست که فارم باید تماما شسته شده و ضدعفونی شود واین اعمال در حداقل بازه زمانی پیش از رسیدن گله نو چهره می گیرد . جوجه های سلامت پس از ورود به محفظه آلوده می توانند به سرعت آلوده و کثیف و بیمار شوند . تولیدکنندگان برنده تشخیص می دهند که تلفات به ادله پیدایش بیماری در قوانینی با اجرای ضعیف اصول بهداشتی اکثر از تالار هایی می باشد که پیش از ورود جوجه ها تمیز و ضدعفونی گردیده اند . پس از ورود جوجه، اعمال بیوسکوریتی باید شدیدا توسط تمام افراد رعایت شود . ممانعت از ورود بازدیدکنندگان غیر ضروری یا این که غیر مجاز حتمی ست . در حالتی که فارمی نیاز به بازدید دارد ، قبل از ورود به فارم ، بده بستان بی نقص لباس ها یا دوش تصاحب کردن الزامی ست . تالار ها به ترتیب از سالن دربردارنده جوانترین جوجه ها تا تالار دربردارنده مسن ترین آنها بازدید می شوند . همینطور بازدید از سالن های آلوده در آخری مرحله باید چهره گیرد . خرید جوجه های تندرست و محافظت سالمی آنها در طول چرخه ایجاد آسانتر و ناچیز دغدغه تر می باشد . بخش مهمی از هر برنامه بیوسکوریتی این می باشد که جوجه های هچ گردیده در هچری بطور مناسب واکسیناسیون شوند . انگیزه از واکسیناسیون ، امداد به جوجه ها در گسترش مقاومت آن ها در پیشروی بیماری های مختص می باشد خیر اضافه کردن استرسی به سایر استرس ها در طی روزهای نخستین معاش ، واکسیناسون صرفا با واکسن های مورد نیاز و توزیع آن ها بر پایه آنچه سفارش گردیده هست ، چهره می گیرد .
مهمترین
بخش معاش جوجه 24 ساعت نخستین زندگی جوجه های گوشتی مهمترین بخش زندگی آنها می باشد . سالن ها باید اماده بوده و یک روز پیشین از وصال جوجه طغیان شوند . در ادامه برخی پارامترهای اساسی که باید قبلی و در طول ساعتها اول زندگی جوجه گوشتی جهت داشتن ابتدا و آخرین خوب موضوع توجه قرار گیرد ، آمده است .
بهبودهای
ژنتیکی در دو دهه اخیر ، سن تولید جوجه گوشتی 2 کیلوگرمی از 60 روز به کمتر از 40 روز کاهش یافته میباشد . یعنی هفته اول معاش جوجه گوشتی امروزی 20 درصد کل زندگی جوجه را در بر می گیرد در حالیکه در 20 سال پیشین تنها 10 درصد آنرا تشکیل می بخشید . این پرورش پرسرعت ، مدیریت در طی هفته اولیه زندگی را می طلبد . کاهش در همت به ادله رئیس نامطلوب قابل جبران نمیباشد چون فرصتی وجود ندارد .
کیفیت
هوا پس از بیوسکوریتی ، استدلال اصلی بعدی تامین هوای تازه ، گرم و با کیفیت و غنی از اکسیژن برای جوجه های جدید هچ شده می باشد . طبیعتا نای جوجه ها به هنگام حمل در سینی ها و در باکس ها آزرده می شود . اغلب جوجه ها در طی هچ ، در معرض گاز فرمالدئید و هوای آلوده و کثیف قرار می گیرند . اطمینان از با صرفه بودن کیفیت هوا برای جوجه ها و عدم وجود سطوح غیرقابل پذیرش دی اکسیدکربن و آمونیاک دارای اهمیت می باشد . مقادیر مازاد این محرک ها می تواند منجر افسردگی ، دهیدراته شدن ، لاغری و سرنوشت مرگ شود . تهویه ضعیف می تواند سبب تجمع مونوکسیدکربن و رسیدن به سطح ها سمی شود . سمیت سبب ساز وضعیت برگشت ناپذیری می شود که نمی تواند با تهویه بیشتر تصحیح شود . تامین هوایی با کیفیت قابل پذیرش هنر هست . انگیزه ، تامین هوای تازه برای جوجه ها بدون تولید سوزوسرما و کوران برای آنان و اتلاف انرژی گرمایی ست . سرپرست فارم جوجه گوشتی می بایست بداند به چه شکل سالن را جهت آماده نمودن هوای تازه و گرم دایمی و صرف حیث از وضعیت هوایی خارج از تالار مدیریت کند .
دمای
برودینگ چرخه ایجاد جوجه گوشتی کوتاه است . جوجه های گوشتی در نیمی از زندگی خویش دارای سیستم تهیه و تنظیم دمای توسعه نیافته می باشند که نمی تواند دمای داخلی بدن را به هنگام قرار دریافت کردن در معرض دماهای فرنگی تهیه کند . براین اساس ، برودینگ مناسب اساسی ست و رشد باصرفه در ارتفاع اولین روزهای معاش با زمان رشد جوجه در ارتباط خواهد بود . اعمال مدیریتی می بایست بسته به حالت آب و هوایی و وضعیت جغرافیایی محل تصحیح شود . با این وجود ، باید دمای 33-31 مرتبه سانتیگراد برای تمام جوجه های فارغ از استثنا تامین شود . آزمایشات انجام شده نشان داد در جوجه های رشد یافته با دماهای کمتراز این مقادیر ، کاهش رویش ، راندمان خوراک بالاتر و ارتقا مرگ و میر دیده شد (جدول 1) . هزینه ایجاد هر پوند گوشت در دماهای برودینگ پایین حد اپتیمم ، 6/1 سنت افزایش یافت . در صد مرگ و میر برای جوجه های نام برده بیش از 8 درصد بود که 5 درصد آن به عامل آسیت بود . قبلی از رسیدن جوجه ها ، دما در ناحیه برودینگ بوسیله دماسنج دیجیتال تحلیل شود . دما در مرحله 2 سانتیمتری بستر اندازه گیری شود . آنگاه از ورود جوجه ها ، اخلاق آنان و الگوی توزیع آنها در تالار ، چگونگی دما و تهویه را نشان می دهد . در واقع ، نیازی به تجهیزات توسعه یافته وجود ندارد ، زیرا خوی جوجه ها نشان دهنده هر گونه مشکلی خواهد بود مدیران فارم نیاز به ادراک و تشخیص خلق جوجه ها در هنگام آسایش و استرس دارا هستند .
آب
جوجه ها می توانند به میزان 100 ساعت یا این که بیشتر محروم از آب و خوراک باشند . در این زمان آنها از بقایای مواد مغذی کیسه زرده خود استقاده می کنند . با این وجود ، محدود کردن عمدی آب و غذا سفارش نمی شود . بطور ایده آل ، جوجه ها می بایست در کمتر از 8 ساعت پس از هچ به آب و خوراک دسترسی داشته باشند . تاخیرهای طولانی تر می تواند سبب ساز به دهیدراتاسیون جوجه شود . در فیس پیش بینی تاخیرهای طولانی hydrant مغذی تجاری وجود دارد که می تواند به هنگام آنتقال جوجه ها به فارم در باکس ها قرار بگیرد . کیفیت ، تمیزی و دمای آب می بایست پیش از ورود جوجه کنترل شود . آب کثیف می تواندسبب نشر بیماری و ساخت اسهال شود که سبب به دهیدراتاسیون و مرگ گله های برنا می شود . در صورتیکه انتقال پرنده ها به مقطع طولانی انجام شده باشد ، سفارش می شود در 4-3 ساعت اولیه آب و آن گاه خوراک در دسترس جوجه ها قرار گیرد . به عبارت دیگر ، ضروریست که جوجه ها به محض ورود برای مصرف آب تشویق شوند . بعضا از مدیران در چند ساعت اولیه زندگی شکر به آب اضافه می نمایند (4 درصد محلول) . شکر به تجدید انرژی جوجه ها امداد کرده و جوجه ها را به مصرف طعام تشویق می کند . همچنین آب شیرین می تواند روده توده گردیده جوجه را قابل انعطاف نموده و مرحله داخلی دستگاه گوارش را برای دریافت طعام آماده سازد . پس از افزودن شکر ، اضافه کردن مکمل ویتامینی به آب در 3 ساعت نخستین زندگی جهت تقویت جوجه پیشنهاد می شود . به استثنای بازه واکسیناسیون ، آب آشامیدنی باید به میزان کافی کلر زده باشد . اندازه کلر در سطح آبخوری ها بایستی ppm 1 در آبخوری های نیپل ، ppm 2 در آبخوری های پلاسن و ppm 3 در آبخوری های trough باشد .
محیط
محفظه جوجه های نو هچ گردیده باید تا حد قابلیت و امکان محصور باشد . این محیط می بایست با محیطی که برای نوزاد انسان آماده می شود ، مقایسه شود و می بایست آسان ، تمیز و گرم باشد در 24 ساعت اول اعتنا بدون نقص به جوجه ها شود .
تراکم
تجهیزات پیش از ورود جوجه ها ، مدیریت فارم می بایست مطمئن شود که حوزه برودینگ تماما آماده بوده و برای تعداد جوجه های در رویکرد کافی باشد . این اعتنا دربرگیرنده فضای بستر کافی ، دانخوری ، آبخوری ، مواد بستر تازه و با کیفیت بالا در ناحیه برودینگ و غیره می باشد . بعلاوه ، تعداد کافی دانخوری و آبخوری و توزیع مناسب آنان کلیدی میباشد .
کیفیت
بستر دقت به وضعیت بستر باید مستمر باشد . بستر کهن ، کلوخه گردیده ، خیس یا این که گرد و خاکی بایستی با بستر تازه و با کیفیت بالا ردوبدل شود . انگیزه از تعویض بستر ، کاهش قرار به دست آوردن جوجه ها در معرض سطح های بالای آلودگی در چند ساعت اول هست که سیستم ایمنی هنوز نابالغ می باشد ، مدل بستر ، دما ، بافت و رطوبت می توانند بر بقا و پیشرفت جوجه تاره هچ گردیده اثر گذارند . جوجه ها می توانند مقدار متعددی از دمای تن خود را از روش پوست پاهایشان در تماس با بستر از دست دهند . براین اساس ، بستری که پیش از ورود جوجه ها بطور مناسب گرم مشده باشد ، می تواند منجر کاهش سلامتی و در نتیجه بقای جوجه شود . در مکان های سرد ، یار با گرم نمودن ناحیه برودینگ برای دستکم 24 ساعت پیشین از وصال جوجه ها ، از گرم شدن بستر هم مطمئن شوید ، برای محاسبه دمایی بستر می توان از یک دماسنج استعمال نمودیا بطور بی آلایش خیس ، از شیوه لمس پای جوجه و بررسی دمای آن ، دمای بستر را تعیین نمود .
خوراک
و آب رئیس همچنین شامل اعتنا به امکان دسترسی خوراک و آب با کیفیت بالاست . آب می بایست همدما با محفظه بوده واندازه ذرات طعام برای جوجه اپتیمم باشد . 85 درصد بدن جوجه نو هچ گردیده از آب تشکیل شده است . با اتلاف 10 درصد آب بدن جوجه از گله حذف شده و در چهره 20 درصد دهیدراتاسیون جوجه می میرد . دسترسی سریع جوجه به اندازه کافی آب کلیدی می باشد . این مطلب سبب افزایش مصرف خوراک و بهبود وزن بدن خواهد شد . اگر آب و طعام به اندازه کافی مصرف شود و دمای برودینگ مناسب بوده و هوای با کیفیت بالا مهیا شود ، وزن جوجه در هفت روزگی 4 برابر خواهد شد . برای ارزیابی بر مصرف کافی غذا ، انتخاب تصادفی جوجه ها و لمس چینه دان های آن ها توصیه می شود . چینه دان ها باید کاملا لبریز باشند . در حالتی که چینه دان نیمه خالی باشد ، باید مشکلی در مدیریت وجود داشته باشد و نکات گفته گردیده در بالا باید به اعتنا مورد نظارت قرار هیچگاه برای اصلاح ایرادات دیر نیست البته پیش از اصلاح غلط ، خلل باید معلوم شود .
نتیجه
گذشته از ورود جوجه ها ، سالن می بایست به اعتنا تحلیل شود . پس از یک شروع ضعیف ، مدت یه خرده برای جبران رشد جوجه گوشتی که مقطع معاش آن فقط 1000 ساعت است ، وجود دارد . به این ترتیب ، هر ساعت 1/0 درصد معاش جوجه را دربر می گیرد . در یک زمان 24 ساعته ، 4/2 درصد تلاش می تواند از دست رود . اکثری از ایجاد کنندگان می دانند که اتلاف سعی روز اولیه یا هفته اولیه در همت نهایی منعکس خواهد شد .
برچسب: دستگاه جوجه کشی، ماشین جوجه کشی، خرید دستگاه جوجه کشی، خرید ماشین جوجه کشی،