پیشگیری از عفونت کلی باسیلوز
از روش طعام طیور پیشگیری از عفونت کلی باسیلوز از رویه غذا باکتری اشرشیا کلی ( Escherichia) هنگامی بیماری زا می شود که pH لوله گوارش از ۵ بالاتر رود . با به کارگیری از ترکیبات خاص در جیره غذایی، خوراندن لاکتوباسیل ها یا این که بعضا از اسید های پوشش دار می توان اسیدیته دستگاه گوارش را نگهداری کرد .
مثل تمام حیوانها خونگرم که در محیط ارگانیک مراقبت می شوند، در بازه کوتاهی پس از خروج از تخم، جمعیت میکروبی در لوله گوارش جوجه ها ساخت خواهد شد . گونه های متعدد باکتریایی که در لوله گوارش صاحب خانه کلونیزه می شوند به تغییرات مهم می باشند . لوله گوارش در جوجه هایی که نو از تخم بیرون گردیده اند . تا حدودی عاری از اجرام می باشد و دارای pH تقریبا بالا و باکتری های غیر بیمارزایی مانند لاکتوباسیلوس ها هست که کاهش pH را در حدود ۴ تا ۵ ممکن می سازد . باکتری های بیماریزای روده ای ( Enteropathogenic) مثل اشریشیا کلی در pH فراتر از ۶ تا ۷ ، فعالیت مطلوبی را لز خود نشان می دهند . در صورتی که در جیره غذایی پرنده کربنات سدیم وجود داشته باشد، مدت انکوباسیون اسریشیا کلی تعرضآمیز از ۷۲ ساعت ارگانیک به ۵ تا ۱۲ ساعت کاهش می یابد . فاکتور ضد ترشح Antiseceretory Factor (ASF) پروتئین تهیه و تنظیم کننده ای هست که از ترشح مایع به درون روده دوری می کند . مقدار ۰۱/۰ پیکومول از ASF در جوجه سبب ساز کاهش قابل توجهی در ترشحات ایجاد شده توسط توکسین های اشریشیا کلی می شود . پلاسمای جوجه هایی که از اسهال مشقت می برند، دربردارنده مقادیر پاره ای از ASF می باشد . در حالتی که چه حضور این ماده ، یک جواب ایمونولوژیک به حساب نمی آید، با این حال بوسیله آنتروتوکسین ها در لوله گوارش به شدت تحریک می شود و به لحاظ می برسد که نقش مهمی در دفاع در مقابل ترشح مایعات در حالات مرضی داشته باشد .
فاکتور ضد ترشحی (ASF) در سیستم اعصاب مرکزی تولفید می شود و عمدتاً در غده هیپوفیز تجمع می یابد و از طرز خون و صفرا به دستگاه گوارش انتقال داده می شود .
●حساس
بودن فاکتور ضد ترشحی به غذا مقادیر ASF در پلاسمای خون به تناسب تغییر در اجزای طبیعی جیره ارتقا می یابد . مدل خاصی از فاکتور ضد ترشحی که لیسیتین القاء گردیده بوسیله طعام ( Feed Induced Lecithin = FIL ) خوانده می شود، آلرژی ویژه ای دارااست . این گونه ASF دارنده همان خاصیت ضد ترشحی، مثل ASF تولید گردیده توسط توکسین می باشد، ولی ساختمان شیمیایی آن تا اندازه ای متعدد میباشد .
تولید آن در سیستم اعصاب و روان مرکزی مستقیماً به قند و امینواسیدهای جیره وابسته میباشد . در تجربیات متفاوت اثبات گردیده میباشد که می بضاعت و توان میزان پروتئین خام جیره با اساس غلات را با افزودن سومین اسیدهای آمینه محدود کننده ( limiting amino acid) نظیر تره اونین، کاهش بخشید . در پرندگان در حضور مقادیر بالای فاکتور ضد ترشحی کاهش مشخصی در پیدایش اسهال مشاهده شده می باشد . احتمالاً اندازه ایجاد هم به علت بهبود وضعیت سالمی افزایش می یابد . شیوع اسهال را می بضاعت و توان به طور مشخصی با کاستن پروتئین خام جیره و به امداد خاصیت ضد ترشحی جیره کاهش داد . در اکنون حاضر به سود گیری از مقادیر بیشتر پروتئین های گیاهی در جیره های طیور رغبت بیشتری وجود دارااست . این امر می تواند رشد یک سویه را به سیستم گوارشی زور نماید . جوجه ها بایستی به خوردن جیره ای کاملاً متفاوت از نظر ساختار، طعم و ترکیب غذایی عادت داده شوند . سازگاری بایستی با در لحاظ به دست آوردن ترشح آنزیم تنظیم کننده pH، میزان عبور مواد هضم شده و مکانیسم های جذبی ساخت شود .
تغذیه با مقادیر قلیل وم تناوب بیشتر، در نگهداری اسیدیته لوله گوارش امداد می نماید و به این ترتیب pH در حد مطلوب حفظ می شود . اطمینان از این امر، نه تنها از نحوه سلول های پوشانننده معده که اسید هیدروکلریک ترشح می کنند، بلکه با حضور باکتری های موجود در لوله گوارش، تأمین می شود . این باکتری ها به طور ارگانیک در معده یافت می شوند و حضور آنها به فراهم کردن اسیدیته معده و مساعدت در نگهداری pH مطلوب جهت کار آنزیمی و دوری از پرورش باکتری های بیماریزا امداد می کند . در ۴ pH= ، این باکتری ها به سرعت رویش کرده، کاملاً فعال میباشند . در حالتی که pH به مقدار خیلی بسیار ارتقا یابد ( بالاتر از ۵ )، باکتری اشریشیا کلی تکثیر یافته، با باکتری های مفیدی که تعداشان کاهش می یابد، رقابت می نماید . تغییر و تحول در ترکیبات غذایی تشکیل دهنده جیره باید به آرامی انجام شود تا به پرنده فرصت سازگاری یافتن داده شود . تغییرو تحول ناگهانی در ادغام جیره ممکن میباشد به تغییر و تحول pH منجر شود . نوع های لاکتوباسیلوس از باکتری هایی هستند که کارکشته به ساخت مقادیر زیادی اسید لاکتیک می باشند . اثر ممانعتی لاکتوباسیلوس روی باکتریهای دیگر، به تولید پراکسیدهیدروژن بوسیله آنها نسبت داده شده هست . باکتری های اسید لاکتیک از شیوه خاصیت چسبندگی خویش روی دیواره، خنثی سازی سموم، کار باکتری کشی، خودداری از سنتز آمین و ارتقاء قدرت ایمنی، بازدارنده از کلونیزه شدن کلی فرم ها می شوند . لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ( Lactobacillus acidophilus ) همینطور توانمند به تولید آنتی بیوتیک اسیدولین ( acidolin ) هست که بازدارنده رشد ارگانیسم های بیماریزای روده ای می شود . موقعیت ارگانیک برای رویش باکتری های مولد اسید لاکتیک مناسب است . موقعیت نامطلوب ( استرس ) این اثر را از دربین می پیروزی و پرورش اشریشیا کلی را تشویق می نماید . تغذیه مخمر، تعداد باکتری های مصرف کننده اسید لاکتیک را تحریک کرده، pH دستگاه گوارش را تحت می آورد . در این شرایط ارتقا ساخت پروتئین باکتریایی وجود دارد . اسیدی کردن معده، نظریه نسبتاً جدیدی میباشد . خط مش های متعددی برای اسیدی کردن معده سفارش شده و مورد تحلیل قرار گرفته میباشد . افزودن اسیدهای معدنی و آلی معمولی و مخلوطی از چند اسید که باعث اسیدی شدن در محل های مختلف دستگاه گوارش می شوند، از گزاره این منش ها میباشد . غذاهای پلت گردیده pH دستگاه گوارش را زیر می آورند حال آنکه غذاهای آردی آن را بالا می مارک . همچنین مشاهده گردیده هست که تغذیه با ذرت، PH دستگاه گوارش را زیر می آورد . با مشاهده اسهال در پرنده ها حتمی میباشد جهت اصلاح دهیدراتاسیون، معالجه حمایتی با تجویز مایعات و الکترولیت، صورت گیرد .
برچسب: دستگاه جوجه کشی، ماشین جوجه کشی، خرید دستگاه جوجه کشی، خرید ماشین جوجه کشی،