دستگاه جوجه کشی دستگاه جوجه کشی .

دستگاه جوجه کشی

پیشگیری از عفونت کلی باسیلوز

از روش طعام طیور پیشگیری از عفونت کلی باسیلوز از رویه غذا باکتری اشرشیا کلی ( Escherichia) هنگامی بیماری زا می شود که pH لوله گوارش از ۵ بالاتر رود . با به کارگیری از ترکیبات خاص در جیره غذایی، خوراندن لاکتوباسیل ها یا این که بعضا از اسید های پوشش دار می توان اسیدیته دستگاه گوارش را نگهداری کرد .

گروه طیوران صنعت فاخته

مثل تمام حیوان‌ها خونگرم که در محیط ارگانیک مراقبت می شوند، در بازه کوتاهی پس از خروج از تخم، جمعیت میکروبی در لوله گوارش جوجه ها ساخت خواهد شد . گونه های متعدد باکتریایی که در لوله گوارش صاحب خانه کلونیزه می شوند به تغییرات مهم می باشند . لوله گوارش در جوجه هایی که نو از تخم بیرون گردیده اند . تا حدودی عاری از اجرام می باشد و دارای pH تقریبا بالا و باکتری های غیر بیمارزایی مانند لاکتوباسیلوس ها هست که کاهش pH را در حدود ۴ تا ۵ ممکن می سازد . باکتری های بیماریزای روده ای ( Enteropathogenic) مثل اشریشیا کلی در pH فراتر از ۶ تا ۷ ، فعالیت مطلوبی را لز خود نشان می دهند . در صورتی که در جیره غذایی پرنده کربنات سدیم وجود داشته باشد، مدت انکوباسیون اسریشیا کلی تعرضآمیز از ۷۲ ساعت ارگانیک به ۵ تا ۱۲ ساعت کاهش می یابد . فاکتور ضد ترشح Antiseceretory Factor (ASF) پروتئین تهیه و تنظیم کننده ای هست که از ترشح مایع به درون روده دوری می کند . مقدار ۰۱/۰ پیکومول از ASF در جوجه سبب ساز کاهش قابل توجهی در ترشحات ایجاد شده توسط توکسین های اشریشیا کلی می شود . پلاسمای جوجه هایی که از اسهال مشقت می برند، دربردارنده مقادیر پاره ای از ASF می باشد . در حالتی که چه حضور این ماده ، یک جواب ایمونولوژیک به حساب نمی آید، با این حال بوسیله آنتروتوکسین ها در لوله گوارش به شدت تحریک می شود و به لحاظ می برسد که نقش مهمی در دفاع در مقابل ترشح مایعات در حالات مرضی داشته باشد .
فاکتور ضد ترشحی (ASF) در سیستم اعصاب مرکزی تولفید می شود و عمدتاً در غده هیپوفیز تجمع می یابد و از طرز خون و صفرا به دستگاه گوارش انتقال داده می شود .
●حساس
بودن فاکتور ضد ترشحی به غذا مقادیر ASF در پلاسمای خون به تناسب تغییر در اجزای طبیعی جیره ارتقا می یابد . مدل خاصی از فاکتور ضد ترشحی که لیسیتین القاء گردیده بوسیله طعام ( Feed Induced Lecithin = FIL ) خوانده می شود، آلرژی ویژه ای دارااست . این گونه ASF دارنده همان خاصیت ضد ترشحی، مثل ASF تولید گردیده توسط توکسین می باشد، ولی ساختمان شیمیایی آن تا اندازه ای متعدد می‌باشد .
تولید آن در سیستم اعصاب و روان مرکزی مستقیماً به قند و امینواسیدهای جیره وابسته می‌باشد . در تجربیات متفاوت اثبات گردیده میباشد که می بضاعت و توان میزان پروتئین خام جیره با اساس غلات را با افزودن سو‌مین اسیدهای آمینه محدود کننده ( limiting amino acid) نظیر تره اونین، کاهش بخشید . در پرندگان در حضور مقادیر بالای فاکتور ضد ترشحی کاهش مشخصی در پیدایش اسهال مشاهده شده می باشد . احتمالاً اندازه ایجاد هم به علت بهبود وضعیت سالمی افزایش می یابد . شیوع اسهال را می بضاعت و توان به طور مشخصی با کاستن پروتئین خام جیره و به امداد خاصیت ضد ترشحی جیره کاهش داد . در اکنون حاضر به سود گیری از مقادیر بیشتر پروتئین های گیاهی در جیره های طیور رغبت بیشتری وجود دارااست . این امر می تواند رشد یک سویه را به سیستم گوارشی زور نماید . جوجه ها بایستی به خوردن جیره ای کاملاً متفاوت از نظر ساختار، طعم و ترکیب غذایی عادت داده شوند . سازگاری بایستی با در لحاظ به دست آوردن ترشح آنزیم تنظیم کننده pH، میزان عبور مواد هضم شده و مکانیسم های جذبی ساخت شود .
تغذیه با مقادیر قلیل وم تناوب بیشتر، در نگهداری اسیدیته لوله گوارش امداد می نماید و به این ترتیب pH در حد مطلوب حفظ می شود . اطمینان از این امر، نه تنها از نحوه سلول های پوشانننده معده که اسید هیدروکلریک ترشح می کنند، بلکه با حضور باکتری های موجود در لوله گوارش، تأمین می شود . این باکتری ها به طور ارگانیک در معده یافت می شوند و حضور آن‌ها به فراهم کردن اسیدیته معده و مساعدت در نگهداری pH مطلوب جهت کار آنزیمی و دوری از پرورش باکتری های بیماریزا امداد می کند . در ۴ pH= ، این باکتری ها به سرعت رویش کرده، کاملاً فعال می‌باشند . در حالتی که pH به مقدار خیلی بسیار ارتقا یابد ( بالاتر از ۵ )، باکتری اشریشیا کلی تکثیر یافته، با باکتری های مفیدی که تعداشان کاهش می یابد، رقابت می نماید . تغییر و تحول در ترکیبات غذایی تشکیل دهنده جیره باید به آرامی انجام شود تا به پرنده فرصت سازگاری یافتن داده شود . تغییر‌و تحول ناگهانی در ادغام جیره ممکن میباشد به تغییر و تحول pH منجر شود . نوع های لاکتوباسیلوس از باکتری هایی هستند که کارکشته به ساخت مقادیر زیادی اسید لاکتیک می باشند . اثر ممانعتی لاکتوباسیلوس روی باکتریهای دیگر، به تولید پراکسیدهیدروژن بوسیله آن‌ها نسبت داده شده هست . باکتری های اسید لاکتیک از شیوه خاصیت چسبندگی خویش روی دیواره، خنثی سازی سموم، کار باکتری کشی، خودداری از سنتز آمین و ارتقاء قدرت ایمنی، بازدارنده از کلونیزه شدن کلی فرم ها می شوند . لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ( Lactobacillus acidophilus ) همینطور توانمند به تولید آنتی بیوتیک اسیدولین ( acidolin ) هست که بازدارنده رشد ارگانیسم های بیماریزای روده ای می شود . موقعیت ارگانیک برای رویش باکتری های مولد اسید لاکتیک مناسب است . موقعیت نامطلوب ( استرس ) این اثر را از دربین می پیروزی و پرورش اشریشیا کلی را تشویق می نماید . تغذیه مخمر، تعداد باکتری های مصرف کننده اسید لاکتیک را تحریک کرده، pH دستگاه گوارش را تحت می آورد . در این شرایط ارتقا ساخت پروتئین باکتریایی وجود دارد . اسیدی کردن معده، نظریه نسبتاً جدیدی می‌باشد . خط مش های متعددی برای اسیدی کردن معده سفارش شده و مورد تحلیل قرار گرفته میباشد . افزودن اسیدهای معدنی و آلی معمولی و مخلوطی از چند اسید که باعث اسیدی شدن در محل های مختلف دستگاه گوارش می شوند، از گزاره این منش ها می‌باشد . غذاهای پلت گردیده pH دستگاه گوارش را زیر می آورند حال آنکه غذاهای آردی آن را بالا می مارک . همچنین مشاهده گردیده هست که تغذیه با ذرت، PH دستگاه گوارش را زیر می آورد . با مشاهده اسهال در پرنده ها حتمی میباشد جهت اصلاح دهیدراتاسیون، معالجه حمایتی با تجویز مایعات و الکترولیت، صورت گیرد .


برچسب: دستگاه جوجه کشی، ماشین جوجه کشی، خرید دستگاه جوجه کشی، خرید ماشین جوجه کشی،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۳۰ دی ۱۳۹۷ساعت: ۰۸:۵۱:۲۰ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)