دستگاه جوجه کشی دستگاه جوجه کشی .

دستگاه جوجه کشی

انرژی موضوع نیاز در مرغ تخمگذار تجاری

 نیز چنانکه می دانیم هزینه بیشتر تولید در صنعت طیور را دان تشکیل می دهد و از آنجا که انرژی مسئله نیاز برای ساخت و سایر اعمال دارای اهمیت هم از شیوه دان در اختیار طیور قرار می گیرد , لذا تعیین میزان زمینه نیاز طیور تخم گذار تجاری و هم چنین تنظیم فرمول های دان با دست‌کم بها و به شرط تامین نیازهای حتمی و از جمله انرژی , از اهمیت به سزایی برخوردار است .

ماشین جوجه کشی

تغییرات
انرژی دان پدیده تغییرات مقدار دان مصرفی روزانه در طیور تخم گذار که ناشی از تغییرات مرحله انرژی دان چهره می گیرد امری میباشد که از سالیان بدور زمینه پذیرش واقع شده می باشد .در حالیکه هر مرغ تخمگذاری نژاد لگهورن در دوره ایجاد به حدود ۳۲۰ کیلو کالری انرژی در روز نیاز داراست , افزایش ۱۰ درصدی انرژی دان می تواند باعث تغییر در اندازه دان مصرف شده روزمره به میزان ۲ تا ۳ درصد گردد و این تغییر تحول در نژادهای سنگین وزن خیس مرغ تخمگذار تجارتی که به حدود ۴۰۰ کیلو کالری در روز انرژی نیاز دارند می تواند به ۵ درصد نیز برسد .از طرف دیگر با کاهش تراز انرژی دان , به اندازه مصرف روزمره افزوده می شود که این تغییر‌و تحول در اندازه مصرف در سویه های متعدد مرغ تخمگذار برابر نبوده و گوناگون از یکدیگر می باشد .
طیور تخم گذار که با تغییر‌و تحول سطح انرژی دان قابلیت تغییر تحول در اندازه مصرف دان روزانه را به مراد تامین انرژی موضوع نیاز خود دارا‌هستند در سکو حرارت های فی مابین ۱۰ تا ۲۹ سلسیوس تغییر چندانی در مقدار مصرف دان خود نمی دهند , ولی با کاهش رتبه حرارت به کمتر از ۱۰ سکو سلسیوس , ارتقاء مقدار دان روزانه به خواسته تامین انرژی مورد نیاز , قابل دقت می باشد .برای جبران کمبود انرژی دریافتی در مرغ تخمگذار ناشی از کاهش مصرف دان به دنبال ارتقا دمای محفظه به تبع آن ارتقا داده ولی با ارتقا بخش اعظم دمای محفظه به تبع آن ارتقاء تعداد و بازه زمانی دهن زدن مرغ , افزایش اکثر انرژی دان بی تاثیر و قدرتمند به تامین کمبود انرژی ناشی از کم شدن مصرف دان اکثر وقت خود را صرف دفع گرما از نحوه دهان زدن می کند .
تاثیر
تغییرات سطح ها گوناگون انرژی دان در عملکرد تغییرات در میزان دان مصرفی روزمره طیور تخمگذار ناشی از تغییر تحول تراز انرژی دان چهره می گیرد , تا زمانیکه مرغ بتواند انرژی و سایر مواد لازم موضوع نیاز روزمره را در اثر تغییر‌و تحول مقدار دان دریافت نماید معمولاً تغییری هم در سعی به استثنای وزن تخم مرغ به وجود نخواهد آمد .به تیتر نمونه : در سه گله مرغ تخمگذار تجارتی و با مصرف فرمول های دان با سطوح انرژی ۲۵۱۹ , ۲۷۹۸ , ۳۰۷۸ کیلو کالری در کیلوگرم , تولید در هر سه گله برابر ولی در گله ای که از انرژی با مرحله ۳۰۷۸ به کار گیری کرده بود وزن تخم مرغ حدود ۲ گرم بخش اعظم بوده می‌باشد .
متوسط مقدار دان روزمره مصرف گردیده بوسیله هر مرغ در این سه گله نیز «۶/۱۱۸ گرم با انرژی ۲۵۱۹ » , « ۳/۱۰۹ گرم با انرژی ۲۷۹۸ و ۷/۱۰۷ گرم دان با انرژی ۳۰۷۸ » کیلو گرم کالری بوده هست .فیض این آزمایش اهمیت این موضوع را اثبات می نماید که مرغداران و جیره نویسان با تغییر و تحول انرژی دان و آن هم به هر قیمتی که گردیده نباید انتظار ارتقا تولید و بهبود کارایی را داشته باشند مگر آنکه بخواهند وزن تخم مرغ تولید گردیده ارتقاء یابد , به عبارت دیگر افزایش مرحله انرژی دان که افزایش قیمت آن را نیز به دنبال خواهد داشت باید از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر باشد .توجه به این قضیه هم ضروری میباشد که تغییرات انرژی فرمول دان می بایست با تغییر در مقادیر سایر مواد اضطراری نظیر پروتئین , اسیدهای آمینه و حتی ویتامین ها و مواد معدنی رخ گیرد تا فرمول دان از لحاظ تمام مواد اضطراری متعادل گردد .یکی از مورد ها به کار گیری از ارتقاء تراز انرژی دان هنگامی است که مرغدار به علت عدم امکان فروش تخم مرغ های ریز و با وزن قلیل , نیاز به ارتقاء هر چه سریع خیس و بیشتر وزن تخم مرغ درشت و ریز می باشد که افزایش تراز انرژی دان را از نظر اقتصادی توجیه پذیر می نماید .
به کارگیری
از چربی برای تغییر‌و تحول انرژی دان برای ارتقاء مرحله انرژی دان علاوه بر به کار گیری از مواد نخستین با انرژی بالا ؛ مانند ذرت , می بضاعت و توان از گونه های چربی ها از پاراگراف روغن ذرت , چربی های حیوانی و غیره به کارگیری کرد .نتایج آزمایش های صورت گرفته در این باره نشان می دهد که کارایی در گله هایی که از چربی گیاهی و یا این که حیوانی به کارگیری کرده اند با یکدیگر اختلاف نداشته و به عبارت دیگر ؛ درصد ایجاد , وزن تخم مرغ , اندازه انرژی زمینه نیاز برای ساخت یک عدد تخم مرغ و راندمان تبدیل غذایی یکسان بوده و صرفا اختلاف محسوس , وزن عمده مرغ در گله ای بوده می باشد که از چربی گیاهی ( روغن ذرت ) به کارگیری شده هست .
خلاصه
و نتیجه ۱) تغییرات تراز انرژی دان در مرغ تخمگذار سبب تغییر تحول در مقدار مصرف دان می شود .
۲) واکنش مرغ تخمگذار به کاهش انرژی دان بیشتر از ارتقاء آن بوده و مرغ را قادر می سازد که با مصرف دان اکثر بتواند فقدان انرژی ناشی از کاهش انرژی دان را جبران نماید .
۳) تغییر و تحول انرژی دان از ۲۷۹۸ به ۲۵۱۹ کیلوکالری در کیلو گرم , سبب ارتقا مصرف دان به اندازه ۵/۸ درصد خواهد شد .
۴) تغییرات مرحله انرژی دان تا وقتیکه مرغ بتواند با تغییر و تحول مقدار مصرف دان،انرژی مورد نیاز را اخذ کند تاثیری در سعی ندارد .
۵) در فیس ناکافی بودن دان در دانخوری ، جیره بندی دان و یا افزایش دمای محیط به بیش از ۳۵ سکو سلسیوس ، مرغ قادر به تأمین انرژ موضوع نیاز حتی در فیس افزای تراز انرژی دان نخواهد بود .
۶) ارتقاء انرژی دان ازطریق افزودن چربی سبب ساز به ارتقاء قلیل وزن تخم مرغ شده و می تواند در اوایل تولید و در فصول گوناگون درصد تخم مرغ های ریز را کاهش دهد .
۷) چربی های گیاهی و حیوانی می توانند به طور یکسان منجر ارتقا وزن تخم مرغ شوند .
۸) افزایش چربی به دان ، ارتقا بها آن و تغییر و تحول عملکردی که از این شیوه حاصل می شود بایستی توسط جیره نویس قابل یش بینی باشد تا براساس آن و با توجیه پذیری اقتصادی این تغییرصورت گیرد .
۹) با اعتنا به عدم بهبود تلاش ناشی از ارتقا تراز انرژی دان به استثنای ارتقا کم وزن تخم مرغ و بویژه در اوایل ایجاد ، امروزه در جیره نویسی مرغ تخمگذار تنظیم فرمول براساس دست‌کم بها دان و به شرط تامین مواد اضطراری مورد نیاز می باشد مگر در مواقعی مثل کاهش مصرف روزانه دان به کمتر از یکصد گرم در این چهره باید مرحله انرژی دان نیز مورد دقت قرار گیرد .


برچسب: دستگاه جوجه کشی، ماشین جوجه کشی، خرید دستگاه جوجه کشی، خرید ماشین جوجه کشی،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ فروردین ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۴۷:۵۱ توسط:علی پور موضوع: نظرات (0)